Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lampionnen knutselmiddag

november 4, 2023 @ 14:30 - 16:30

𝙆𝙀𝙒 π™Ÿπ™š 𝙀𝙀𝙠 𝙠𝙣π™ͺπ™©π™¨π™šπ™‘π™šπ™£? πŸ‘©β€πŸŽ¨

Ook dit jaar komt er weer een gezellige knutselmiddag bij Schutterij Sint Martinus! Op zaterdagmiddag 4 november zijn kinderen tot en met 12 jaar welkom om bij verenigingsgebouw β€˜Ons Eigen Ding’ een feestelijke lampion te maken. πŸŽƒ Voor drinken en wat lekkers wordt gezorgd. 🍭

Een week later, op zaterdag 11 november, is de jaarlijkse lampionnenoptocht en viert de schutterij het Sint Martinusfeest. Om 16.00 uur wordt de vlag gehesen en vertrekken we met de hele schutterij naar de kerk. Natuurlijk ben je van harte welkom om met je zelfgemaakte lampion mee te lopen. In de kerk worden de mooiste lampionnen uitgekozen en maak je kans op mooie prijzen!

Op de terugweg trekt de stoet door een feestelijk verlicht Greffelkamp terug naar β€˜Ons Eigen Ding.” Daar krijgen alle kinderen een leuke verrassing! Opgeven voor de knutselmiddag kan tot en met 30 oktober via: lampionnenoptochtgreffelkamp@gmail.com. Wees er op tijd bij, want vol = vol!

Heb je een allergie of zijn er bijzonderheden? Geef het ons alvast door via de mail, dan kunnen we hier rekening mee houden.

Gegevens

Datum:
november 4, 2023
Tijd:
14:30 - 16:30

Locatie

“Ons Eigen Ding” Manhorstweg 3a Greffelkamp

Organisator

Schutterij St.Martinus Greffelkamp